Bel: 0707831777   Reinkenstraat 7 Den Haag 2517CN   Generaal Eisenhowerplein 10, 2284XV Rijswijk
Dutch English 中文

MASSAGE CITY POINTS

Ontspan jouw lichaam en geest

Massage City Points geeft de beste ontspannings en Tuina massage services in de omgeving. Ook bieden wij volledige TCM behandelingen. Wij geven de beste massage service- in Den Haag en Rijswijk, wij verzorgen relax Massage- Anti stress massage- Sports recovery massage. De beste deel massages en alle TCG (Traditionele Chinese Geneeskunde) behandelingen.

Ook verzorgen wij exclusief in Den Haag heerlijke beauty treatments, gezichts en/of wax/hars behandelingen.

Ons team is  multicultureel en spreekt Nederlands, Engels en Chinees.

Hier ben je aan het juiste adres voor voor o.a. Acupuncture, Cupping, Guasha, Tuina massage, ontspanningsmassage, sportmassage, voetreflexmassage, hoofdmassage, stoelmassage of een duo-massage.

Soms is een massage niet voldoende als er dieperliggende oorzaken zijn, deze massages kunnen wij dan ondersteunen met o.a. acupunctuur i.c.m. kruiden-oliën  die tijdens de massage zullen worden toegepast.

Alle klassieke Chinese geneeswijze en massage technieken die wij uitoefenen is een concept dat reeds al enkele duizenden jaren oud is. Zijn er al klachten maar u kent de oorzaak nog niet, dan adviseren wij u eerst een tong- en pols analyse, deze wordt vaak vooraf gedaan (intake). Met het inzetten van onze Chinese geneeswijzen waaronder: Acupunctuur*, Cupping, Moxa, Chinese kruidenformules, Tuina-technieken en het gebruik van oliën kunnen wij dan de klacht effectief bestrijden.

* Voorbeelden waarvoor acupunctuur het meest gebruikt worden zijn: Pijnklachten-Afvallen-Allergieën Hoofdpijn-Stress Vermoeidheid-Slapenloosheid-Stoppen met roken-Maag en darmklachten

Alle massages worden met uiterste zorgvuldigheid toegepast in een uiterst rustige en discrete omgeving.

BESTE MASSAGE & ACUPUNCTUUR IN DE OMGEVING

Bij ons kan je ook je partner mee brengen

Dutch English 中文