Bel: 0707831777   Den Haag    Rijswijk    Zoetermeer  
Language

MASSAGE CITY POINTS

Ontspan jouw lichaam en geest

Ontdek de Verscheidenheid aan Massages bij Massage City Points in Den Haag , Rijswijk en Zoetermeer

Bij Massage City points bieden we een uitgebreide selectie van massages die gericht zijn op het bevorderen van uw welzijn en ontspanning. Onze ervaren masseurs en masseuses passen verschillende technieken toe om aan uw individuele behoeften te voldoen. Ontdek ons diverse aanbod van massages:

Tuina Anti Stress Massage


Tuina anti stress Massage

Laat stress en spanning achter u met onze Tuina Anti Stress Massage. Door middel van gerichte drukpunttechnieken en strekkingen helpt deze massage om uw lichaam en geest te ontspannen en uw energiebalans te herstellen.

Tuina Sport Recovery Massage


Tuina sport recovery massage

Voor sporters die hun herstel willen bevorderen, bieden we de Tuina Sport Recovery Massage. Deze massage helpt bij het verminderen van spierspanning, het bevorderen van de bloedsomloop en het stimuleren van het herstel van uw spieren na intensieve fysieke activiteit. Er wordt bij deze massage gebruik gemaakt van Chinese drukpunttechnieken.

Tuina Deelsessies


Tuina Deelsessies

Heeft u specifieke gebieden die extra aandacht nodig hebben? Onze Tuina Deelsessies bieden gerichte massagebehandelingen om specifieke klachten of spanning in bepaalde delen van uw lichaam aan te pakken. Bespreek uw behoeften met onze therapeuten voor een op maat gemaakte behandeling.

Hotstone Massage


Hotstone massage

Ervaar de ontspannende warmte van onze Hotstone Massage, waarbij gladde, verwarmde stenen worden gebruikt om uw spieren te kalmeren en uw spanning weg te nemen. Deze combinatie van warmte en massage zorgt voor een diepe ontspanning en een gevoel van welzijn.

Ontspanningsmassage


Relaxmassage

Onze Ontspanningsmassage is perfect voor wie op zoek is naar algehele ontspanning en stressvermindering. Laat onze professionele masseurs en masseuses u verwennen met zachte, vloeiende bewegingen die uw lichaam en geest tot rust brengen.

Zwangerschapsmassage


Zwangerschaps-Massage

Voor aanstaande moeders bieden we speciale Zwangerschapsmassages die gericht zijn op het verlichten van spanning en ongemak tijdens de zwangerschap. Onze therapeuten passen technieken toe die veilig en comfortabel zijn voor u en uw baby.

Duo massage


Duo ontspanningsmassage

Geniet samen met uw partner, vriend(in) of familielid van de ultieme ontspanning met onze Duo massages. Laat uzelf onderdompelen in een rustgevende omgeving terwijl u tegelijkertijd geniet van een ontspannende massage. Alleen telefonisch te boeken.

Acupunctuur


Acupunctuur

Naast massages bieden wijook acupunctuurbehandelingen aan. Deze eeuwenoude Chinese geneeskunst stimuleert specifieke punten op uw lichaam met behulp van dunne naalden om de energiebalans te herstellen en verschillende gezondheidsproblemen aan te pakken.

Cosmetische Acupunctuur


Cosmetische Acupunctuur

Cosmetische Acupunctuur is dé nieuwe trend op het gebied van gezichtsverjonging. Het vermindert niet alleen rimpels, wallen en hangende oogleden maar pakt ook de huidproblemen aan en verbetert je vitaliteit.

Cupping


Cupping

Cupping is een behandelwijze die in de oude Chinese cultuur al bekend was. In de Chinese geneeswijze wordt Cupping gebruikt om d.m.v. meridianen en acupunctuurpunten dezezo te behandelen waardoor de doorbloeding in spieren en weefsels sterk verbetert.

Guasha


Guasha

Guasha is een eeuwenoude Chinese schraapmethode. Het neemt in Zuidoost-Azië een belangrijke plaats in binnen de traditionele Chinese geneeskunde. Het schrapen met een speciaal geslepen steen samen met de werking van olie zorgt voor ontgifting van het lichaam.

Tuina Gezichtsmassage


Guasha

Een gezichts-behandeling? Deze behandeling reinigt de huid, hydrateert de huid en heeft als doel om de huid een boost te geven waardoor je huid weer gaat stralen. Daarnaast kan het milde pigment en roodheid klachten verminderen.

Moxa


Guasha

Moxa, ook bekend als Moxibustion, is een traditionele Chinese therapie die gebruikmaakt van verwarmde bijvoetkruiden om specifieke punten op het lichaam te stimuleren. Deze techniek is gebaseerd op de principes van de Chinese geneeskunde en wordt al eeuwenlang toegepast om de energiestroom in het lichaam te bevorderen en de balans te herstellen. Door moxa te combineren met een infraroodlamp wordt de werking van de behandeling versterkt.

BESTE MASSAGE & ACUPUNCTUUR IN DE OMGEVING

Bij ons kan je ook je partner mee brengen

Language