Bel: 0707831777   Reinkenstraat 7 2517CN Den Haag   Generaal Eisenhowerplein 10, 2284XV Rijswijk
Language

MASSAGE CITY POINTS

Ontspan jouw lichaam en geest

Tuina anti stress Massage


Tuina anti stress Massage

Een antistress massage wordt altijd aangepast aan wat jij nodig hebt. Een massage verloopt dan ook elke keer anders. De ene keer heb je het beste baat bij een behandeling van de rug, nek en schouders omdat stress zich daar meestal vastzet.

Tuina sport recovery massage


Tuina sport recovery massage

Deze lijkt op de klassieke sportmassage, maar is een krachtiger massage die is bedoeld om het lichaam weer in balans te krijgen. Er is bij deze massage extra aandacht voor de spieren waarbij er gebruik wordt gemaakt van Chinese drukpuntentechnieken.

Tuina Deelsessies


Tuina Deelsessies

Hieronder vallen alle deelmassages met een kortere behandelperiode die specifiek door de klant zelf worden aangegeven. De klant en therapeut bespreken ook indien nodig na het maken van een afspraak kort over welke specifieke klachten het gaat.

Hotstone massage


Hotstone massage

Een hotstone massage is ideaal voor het verlichten van spierpijn of zenuwpijn. Door de warmte van de basaltstenen zal de bloedtoevoer verbeteren naar de betreffende zones die behandeld worden.

Relaxmassage


Relaxmassage

bij deze massage gaat het uitsluitend rust en ontspanning. Deze massage is niet bedoeld als therapeutische behandeling.

ZwangerschapsMassage


Zwangerschaps-Massage

Een zwangerschapsmassage is een zachte massage die gericht is op je zwangere lichaam. Dat betekent dat de masseuse minder stevig masseert. Zij ontwijkt daarbij de drukpunten die in verbinding staan met je baarmoeder.

Duo ontspanningsmassage


Duo ontspanningsmassage

Een duo-massage is een massage met 2 personen in één ruimte. Dus bijvoorbeeld jij en je partner, vriend of vriendin of misschien wel een goede kennis of businesspartner.

Acupunctuur


Acupunctuur

Acupunctuur is een 4000 jaar oude geneeswijze met als doel het herstellen van de lichaamsbalans en de gezondheid, door middel van het stimuleren van acupunctuurpunten.

Cosmetische Acupunctuur


Cosmetische Acupunctuur

Cosmetische Acupunctuur is dé nieuwe trend op het gebied van gezichtsverjonging. Het vermindert niet alleen rimpels, wallen en hangende oogleden maar pakt ook de huidproblemen aan en verbetert je vitaliteit.

Cupping


Cupping

Cupping is een behandelwijze die in de oude Chinese cultuur al bekend was. In de Chinese geneeswijze wordt Cupping gebruikt om d.m.v. meridianen en acupunctuurpunten dezezo te behandelen waardoor de doorbloeding in spieren en weefsels sterk verbetert.

Guasha


Guasha

Guasha is een eeuwenoude Chinese schraapmethode. Het neemt in Zuidoost-Azië een belangrijke plaats in binnen de traditionele Chinese geneeskunde. Het schrapen met een speciaal geslepen steen samen met de werking van olie zorgt voor ontgifting van het lichaam.

Gezichtsbehandelingen


Guasha

Een gezichts-behandeling? Deze behandeling reinigt de huid, hydrateert de huid en heeft als doel om de huid een boost te geven waardoor je huid weer gaat stralen. Daarnaast kan het milde pigment en roodheid klachten verminderen.

BESTE MASSAGE & ACUPUNCTUUR IN DE OMGEVING

Bij ons kan je ook je partner mee brengen

Language