Bel: 0707831777   Den Haag    Rijswijk    Zoetermeer  
Language

MASSAGE CITY POINTS

Ontspan jouw lichaam en geest

Moxa bij Massage City Points in Den Haag en Rijswijk


Guasha

Een infraroodlamp genereert infraroodstraling, die diep doordringt in de huid en de onderliggende weefsels verwarmt. Door de combinatie van moxa en infrarood wordt de thermische werking geoptimaliseerd, waardoor de genezende eigenschappen van de kruiden effectiever worden overgebracht op het lichaam. Bovendien helpt de infraroodstraling de bloedcirculatie te verbeteren, waardoor zuurstof en voedingsstoffen beter worden afgeleverd aan de behandelde gebieden.

Deze gecombineerde behandeling heeft verschillende voordelen voor de gezondheid. Ten eerste kan moxa met infraroodlamp pijnverlichting bieden bij aandoeningen zoals gewrichtspijn, spierpijn en rugklachten. De warmte stimuleert de bloedcirculatie en vermindert ontstekingen, wat helpt bij het verminderen van pijn en het bevorderen van genezing.

Daarnaast kan deze therapie ook helpen bij het verbeteren van de spijsvertering en het verlichten van spijsverteringsklachten zoals buikpijn, maagzuur en misselijkheid. De warmte en de kruiden werken samen om de spijsverteringsfunctie te ondersteunen en de balans in het maag-darmstelsel te herstellen.

Bovendien wordt moxa met infraroodlamp vaak gebruikt om het immuunsysteem te versterken en de algehele gezondheid te bevorderen. De behandeling kan helpen bij het verminderen van vermoeidheid, het verhogen van de energieniveaus en het verbeteren van de algehele vitaliteit.

Als u op zoek bent naar een natuurlijke benadering van gezondheid en welzijn, kan moxa met infraroodlamp en Chinese kruiden een waardevolle optie zijn. Deze combinatie biedt een effectieve en ontspannende manier om verschillende gezondheidsproblemen aan te pakken en het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te ondersteunen.

Bij Massage City Points bieden we professionele moxa-behandelingen met infraroodlamp en hoogwaardige Chinese kruiden. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek de voordelen van moxa met infraroodlamp en Chinese kruiden voor uw welzijn.

BESTE MASSAGE & ACUPUNCTUUR IN DE OMGEVING

Bij ons kan je ook je partner mee brengen

Language