Bel: 0707831777   Den Haag    Rijswijk    Zoetermeer  
Language

MASSAGE CITY POINTS

Ontspan jouw lichaam en geest

Acupunctuurbehandelingen bij Massage City Points in Den Haag en Rijswijk


Acupunctuur

Herstel de Balans in Je Lichaam met Traditionele Acupunctuur

Bij Massage City Points in Den Haag en Rijswijk bieden we professionele acupunctuurbehandelingen die gebaseerd zijn op de eeuwenoude tradities van de Chinese geneeskunde. Onze ervaren acupuncturisten werken met nauwkeurig geplaatste naalden om de energiestromen in je lichaam in evenwicht te brengen en je algehele welzijn te verbeteren.

Acupunctuur is een effectieve therapie die veelvoorkomende gezondheidsproblemen kan helpen verlichten, waaronder pijn, stress, slapeloosheid, spijsverteringsproblemen en meer. Door middel van zorgvuldig geselecteerde acupunctuurpunten stimuleren onze therapeuten de natuurlijke helende processen van je lichaam, waardoor blokkades worden opgeheven en de energie vrij kan stromen.

Onze acupuncturisten bieden een persoonlijke benadering, waarbij ze rekening houden met je specifieke symptomen en medische geschiedenis. Ze zullen een behandelplan op maat voor je samenstellen, gericht op het herstellen van de balans in je lichaam en het bevorderen van je algehele welzijn.

Boek nu je Acupunctuurbehandeling bij Massage City Points in Den Haag en Rijswijk

Herstel de balans in je lichaam en bevorder je algehele welzijn met een acupunctuurbehandeling bij Massage City Points. Maak vandaag nog een afspraak door contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail. Laat onze ervaren acupuncturisten je begeleiden op je reis naar een gezonder en gebalanceerder leven.

BESTE MASSAGE & ACUPUNCTUUR IN DE OMGEVING

Bij ons kan je ook je partner mee brengen

Language