Bel: 0707831777   Den Haag    Rijswijk    Zoetermeer  
Language

MASSAGE CITY POINTS

Ontspan jouw lichaam en geest

Guasha-behandeling bij Massage City Points in Den Haag en Rijswijk


Guasha

Verlicht Spanning en Stimuleer Energie met Guasha

Bij Massage City Points in Den Haag en Rijswijk bieden we guasha-behandelingen, een traditionele Chinese therapie die gericht is op het verbeteren van de energiestroom, het verminderen van spanning en het bevorderen van algemeen welzijn. Onze ervaren therapeuten maken gebruik van een speciale schraaptechniek met een guasha-tool om blokkades in de meridianen te verwijderen en de vitale energie, ook bekend als "qi", vrij te laten stromen.

Guasha is effectief voor het verlichten van verschillende klachten, waaronder spierspanning, hoofdpijn, vermoeidheid en stress. Tijdens de behandeling wordt een speciale olie op je huid aangebracht, waarna de therapeut met de guasha-tool zachte schraapbewegingen maakt over specifieke gebieden van je lichaam. Dit helpt bij het stimuleren van de bloedcirculatie, het loslaten van opgehoopte spanningen en het bevorderen van een gevoel van ontspanning en welzijn.

Onze therapeuten passen de guasha-behandeling aan op basis van jouw individuele behoeften en klachten. Ze zullen de juiste druk en schraaprichting gebruiken om het gewenste resultaat te bereiken. Of je nu last hebt van spierspanning, stress of een andere klacht, guasha kan een waardevolle aanvulling zijn op je wellnessroutine.

Boek nu je Guasha-behandeling bij Massage City Points in Den Haag en Rijswijk

Woon je in Den Haag, Rijswijk of de omgeving en ben je op zoek naar verlichting van spanning en het bevorderen van welzijn? Maak vandaag nog een afspraak voor een guasha-behandeling bij Massage City Points. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail en boek nu je behandeling!

BESTE MASSAGE & ACUPUNCTUUR IN DE OMGEVING

Bij ons kan je ook je partner mee brengen

Language